Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szupermodellek sorozat – 1. rész

2013. október 16. - martabognar

A kifutók világa, a szép ruhák és a csillogás valamennyire minden nő fantáziáját megmozgatja. Sokan irigylik a modellek különlegesnek és gondtalannak, sőt, már-már kifogástalannak tűnő életét, pedig kemény életutakról van szó, rengeteg önsanyargatással és fárasztó munkával. A kifutókon látható arcokon nem láthatjuk, mi történik a színfalak mögött, ezért - ha foglalkoztat minket a téma - érdemes egy kicsit jobban megismerni a legnagyobbakat! Szupermodellek sorozatunkban olyan közismert személyeket mutatunk be, akikkel sok nő gondolkodás nélkül cserélne. 

Elsőként a békéscsabai születésű magyar büszkeségünk, Mihalik Enikő életébe és munkásságába tekinthettek be. Gyermekkorában az osztálytársai gyakran csúfolták vékony testalkata miatt, sőt egyenesen betegesnek tartották. Ahogy az a hollywoodi filmekben lenni szokott, Enikő egy bevásárló központban sétálgatott, amikor egy divatszakember felfedezte. Az ő javaslatára kezdett el modellkedni.

Az ötlet olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy az alig 15 éves lány 2002-ben megnyerte a Hungarian Elite Model Look versenyét. Karrierje ettől a ponttól nagy lendületet vett, a 2006-os Chanel haute couture bemutatón debütált nemzetközi kifutókon. Később olyan világhírű tervezők ruháit viselhette, mint GivenchyBlumarineMoschinoDiane von Furstenberg vagy Versace. Olyan über modellekkel dolgozhatott együtt, mint Naomi Cambell vagy Eva Herzigova, és többek között olyan magazinok címlapjain szerepelt, mint a Vouge Italia Beauty vagy az Elle Brazil, de láthattuk már Victoria Secret angyalként is 2009-ben a New York-i Fashion Show-n.

Enikőt jelenleg a világ 12. legkeresettebb modelljeként tartják számon, előszeretettel népszerűsíti magyar tervezők kollekcióit, és szívesen vállal aktfotózást is. Nemrégiben egy igazán igényes sorozatot készített a Lui magazin számára. A pikáns tartalmakért klikk ide

Enikő a Juicy Coutue Lookbookjának lapjain

mihalik_eniko_juicy_couture_lookbook_1.jpg