Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Természetes, egyben drasztikus megoldások a bőrproblémák megoldására, mindössze 5 nap alatt!

2013. október 22. - martabognar

Minden évben eljön az időszak, amikor kicsit agresszívebben kell fellépni bőröd állapotának megváltoztatása érdekében. A téli hónapok különösen igénybe veszik az arcbőrt, ezért ősztől egészen kora tavaszig fokozottan oda kell figyelni az ápolására.

Sokan pattanásos, zsíros bőrrel küzdenek, de vannak olyanok, akik a ráncaikat szeretnék csökkenteni. Fontos tudni azonban, hogy a nagyon látványos eredménnyel járó kezeléseket csak napfénytől védett időszakban szabad elvégeztetned” – javasolja a Revital Szépségközpont kozmetikusa, Szöllősi Katinka.

Meglepő, hogy a legtöbb vendég tavasszal keresi fel kozmetikusát azzal a kéréssel, hogy szépülni szeretne, ezért a hosszú tél után valami drasztikusabb kezelésre vágyik. Sajnos ez nem a legjobb megoldás, érdemes fordítva gondolkodni: már ideje korán el kell kezdeni a törődést, hogy tavaszra bőrünk is megújuljon. Máskülönben pigment foltok, májfoltok is jelentkezhetnek, és egyéb súlyosabb következményekre is számítani lehet.

Ahhoz, hogy valóban tartósan szép, ápolt bőröd legyen, be kell látnod, hogy nem elég kampányszerűen meglátogatnod a kozmetikusodat. Sajnos nem léteznek olyan kezelések, amelyek már az első alkalommal tökéletes eredményt hoznak. Azonban, ha logikusan szeretnél magadnak felépíteni egy ősztől tavaszig tartó szépségprogramot, akkor elsőként célszerű olyan hámlasztásos kezelést választani, amely megszabadít a nyáron összeszedett pigmentfoltoktól, felületi ráncoktól, illetve a megvastagodott szarurétegtől.

A legtermészetesebb megoldás, a gyógynövényes mélyhámlasztás, azaz a Green Peel kezelés, amelyre Dr. med. Christine Scrammek cég termékeit ajánlja a Revital Szépségközpont. Szöllősi Katinka a német cég készítményeit tartja a legmegbízhatóbbnak, ugyanis évekig tartó tudományos kutatómunka áll a hatóanyagok kifejlesztések hátterében. Ez a kezelés tulajdonképpen két lépésből áll: egy hámlasztó gyógynövényes részből, amelyet 5 nap elteltével egy bőrtípusnak megfelelő utókezelés követ.

A hámlasztást csak és kizárólag gyógynövények felhasználásával végzik, a termékek semmiféle mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. A bőr az első kezelést – a gyógynövény keverék bedörzsölését - követően 5 nap alatt teljesen lehámlik, és egy új, tökéletesen épp réteg keletkezik. Ez alatt az 5 nap alatt nincs más dolgod, mint a kapott utóápoló kozmetikumokkal kezelni a bőrt, a megfelelő kozmetikustól kapott utasítás alapján. Ez alatt nemcsak lehámlik az arcbőr, hanem a gyógynövényeknek köszönhetően olyan folyamatok indulnak be, amely az arc saját öngyógyító folyamatát katalizálja. Majd az utókezelés következik, amely a Te bőrtípusodnak megfelelően, hatóanyagokkal tölti fel a bőrödet. A változás szembetűnő, bőröd pedig egyenesen újjászületik.

Ha nagyon problémás bőrről van szó, elképzelhető azonban, hogy ebből a kezelésből sem elég egy alkalom. Ilyen esetben a procedúra havonta megismétlendő. Ezért mielőbb vágj bele bőröd intenzív ápolásába, hogy tavaszra egészségessé, és ragyogóvá váljon.

Kedvcsináló a gyógynövényes mélyhámlasztáshoz, az Eperhab jóvoltából a Revital Szépségközpontban: Ha nálunk próbálod ki a kezelést, akkor az első alkalommal az utókezelésed mellé egy mélytisztítást kapsz ajándékba!

blogposzt.jpg

További szépségápolási tanácsokért kövesd az Eperhab Facebook oldalát!