Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexhoroszkóp

2013. november 26. - martabognar

A csábítás művészet, de egyáltalán nem mindegy, hogy kinél mivel próbálkozol.  Ha tanácstalan vagy, a horoszkóp iránymutatóul szolgálhat, hogy kitaláld az egyes jegyek legtitkosabb vágyait. Csak nézd meg, melyik csillagjegyre mi a jellemző!

Kos (márc. 21-ápr. 20)

A kos szereti a kezében tartani a dolgokat, és élvezi, ha irányíthat. Emellett az extrém szituációkat sem veti meg. Nincs ez másképp az ágyban sem, kétség sem fér hozzá. Ha a partnered kos, tüzes szeretővel van dolgod, imádja a szexet, minden mennyiségben! Ha a pasid kos, díjazni fogja, ha kezdeményező vagy.

Bika (ápr. 20-máj. 20)

A bikák igazi romantikus lelkek. Érzékiek és ragaszkodó típusok, egész életükben a szerelmet keresik. Szexben és érzékiségben nem ismerik a tabukat, imádnak kényeztetni, és imádják, ha kényeztetik őket. Ha a partnered bika, lepd meg apró figyelmességekkel, és csókolózz vele sokat!

Ikrek (máj. 22-jún. 21)

Az ikrek kissé kicsapongó, és a változatosságot keresi. A szexben ez még jól is jöhet, vele biztosan nem lesz unalmas az ágyban. Az ikrek szerető sokat beszél, imádja a szerepjátékokat. Ha a partnered ikrek, állítsd kihívások elé, próbáld meglepő helyzetekbe hozni.

Rák (jún. 22-júl. 22)

Ha rák csillagzat alatt születtél, igazi romantikus, álmodozó és konzervatív alkat vagy. A leghűségesebb csillagjegyek egyike, a szexet spirituális élménynek tekinti, amikor a két lélek találkozik. Olyan tartós kapcsolatra vágyik, amelyben ki tud bontakozni. Ha a párod rák, bókolj neki sokat, hogy a bizalmába fogadjon!

Oroszlán (jún. 22-aug.22)

Nem vitás, az oroszlán a lepedőgyűrés koronázatlan királya, akik nemcsak, hogy élvezi a szexet, de tudja is csinálni. Erős szexuális kisugárzásának és dominanciájának köszönhetően sokszor sportot űz a hódításból. Ha a partnered oroszlán, dicsérd, kényeztesd és szórakoztasd!

Szűz (aug. 23-szept. 23)

A szűz csillagjegy szülöttei gátlásosak, tartózkodóak és óriási a szeretetigényük. Rendmániásak, nehezen oldódnak, viszont nagyon hűségesek és odaadóak. Ez a hálószobára is egyaránt igaz. Ugyanakkor imádják kiélvezni a pillanatot, és a csábítás igazi mesterei. Ha a pasid szűz, mindig légy pontos, és tarts rendet magad körül!

Mérleg (szept. 24.-okt. 23)

Hagyja magát elcsábítani, de sokszor hűvös és tartózkodó. Kerüli a konfliktusokat, természete vidám és alapvetően hűséges típus. Romantikus, érzelmes, és hisz a régi értékekben. Ha partnered mérleg, légy divatos, csinos és csillogj a társaság középpontjában, hogy büszke lehessen rád!

Skorpió (okt. 24-nov. 21.)

Az egyik legszenvedélyesebb szerető az összes állatövi jegy közül. Viszont bosszúálló típus, nem tűri a hazugságot és az igazságtalanságot. Vigyázz, nehogy ellenállj neki, mert a szex számára sokszor hatalmi játék!

Nyilas (nov. 22 – dec. 21.)

Hódításban nincs hiány, a nyilas szereti az ismeretlent, ezért végtelen energiákat mozgósít, ha új dolgok felfedezéséről van szó. A hálószobában is igazi ínyenc, vágyik az újdonságokra, de épp ezért gyorsan unalmassá is válhat számára szex. Azért ne aggódj, ha nyilas a partnered, vigyél egy kis játékosságot a hétköznapokba.

Bak (dec. 22 – jan. 20.)

A bak nem szereti a komolytalanságot, még ezen a téren sem. Céltudatossága, életrevalósága teszi igazán vonzóvá. Légy vele nagyon határozott, legyenek pontos elképzeléseid vele, igazi romantikus éjszakában lehet részed cserében.

Vízöntő (jan. 21 – feb. 19.)

Alapvetően alkalmazkodó típus, szereti valóra váltani partnere vágyait. Éppen ezért ellenállhatatlan. Közöld vele legvadabb fantáziádat és máris megvalósítja azokat. Csak figyelj oda, nehogy nagyon elsodródjatok a testiség irányába!

Halak (feb. 20 – márc. 20.)

Szenvedélyes szerető, ámde szeret fejest ugrani a dolgok közepébe. Tanítsd meg egy kis türelemre, mutasd meg a romantikus pillanatok jelentőségét, az előjáték szépségét, és igazán tartalmas élményben lehet vele részed.