Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 dolog, amiért a pasid nem veled tölti a péntek estét

2014. január 22. - Eperhab

Ha jobban belegondolunk, talán nem is olyan nagy csoda, hogy a pasink le akar lépni, ha péntek estére otthonülős, „beszéljünk arról, merre tart a kapcsolatunk” tematikájú vagy színházas programot tervezünk. A hét nemcsak nekünk volt hosszú és fárasztó, és az sem biztos, hogy neki is a legújabb Jennifer Aniston film jelenti a gőz kiengedését. Persze kivételek mindig vannak, de mindenképpen legyünk empatikusak az urakkal szemben!

 

Szívesebben lenne a barátaival. Hogy miért? Ki akar rúgni a hámból, vagy legalább harmincszor meg szeretné nézni Messi mind a 46 bajnoki gólját. Valószínűleg meg kell beszélniük a haverjaival azt is, hogy látták-e, hogy az új 911-es Porsche “4,4 alatt van százon”, amiről szintén érdemes megnézni a videót is. Beyoncé kerek fenekéről is szó eshet, és végre rendelhet duplasajtos, kolbászos, extra csípős pizzát is, és persze még több alkoholt ihat. Eperhab tipp: adj bele mindent, és küldj neki péntek délután egy szexi üzenetet. Ha visszatartani nem is tudod, de bizonyára nem tud majd kiverni a fejéből.

3_4.jpg 

A legjobb barátja hazajött Londonból. Hogy miért? Mert ezer éve nem találkoztak. A pasik ugyanúgy, mint mi, szeretnek nosztalgiázni, nagyokat nevetni. Ilyenkor általában felelevenítik a nagy egyetemi bulikat, a régi csajozós sztorikat, megbeszélik, mi történt az elmúlt időszakban, és fejben már új, közös vállalkozást is építenek. A találkozó nyomós indok is egyben, hogy kipróbálja a város legjobb steakjét abban a méregdrága étteremben, ahová régóta vágyott, de Te nem mentél el vele. Eperhab tipp: add át üdvözleted az egyetemi barátnak, és invitáld meg párjával együtt egy másnap esti közös vacsira. Jófejségből ötös!

1_5.jpg 

A zsörtölődés helyett ki akarja próbálni az új GTA 5-öt. Hogy miért? Mert a haverjának “sokkal jobb fej a csaja”, ami ez esetben azt jelenti, hogy megengedi, hogy egész nap a kontrollert nyomogassa. Másnap délutánig ne is várd haza, valószínűleg egyetlen percet sem fognak alvásra pazarolni; hogy még “egy utolsó küldetést” meg tudjanak csinálni, és különben is már megrendelték a kaját. Ilyenkor ne gondold, hogy megváltják a világot, a “láttad a Wall Street farkasát?”, “hogy kúszott már a földön a DiCaprio” és a “dobsz még egy sört?” tőmondatoknál jobban nem igazán mélyül el a beszélgetés, de egy átgyilkolászott este után valószínűleg egy kis romantikára is be tudod fűzni majd. Eperhab tipp: áztasd ki magad a fürdőkádban, hívd fel a csajokat, és táncoljátok át az éjszakát!

2_4.jpg 

A legjobb barátjának gyereke született, amire halaszthatatlanul koccintani kell, ezért váratlanul lemondja a több mint egy hete lefixált romantikázást. Hogy miért? Mert a legjobb barátjáról van szó. Készülj a legrosszabbra, és ágyazz meg a kanapén. Ha reggel mégsem találnád ott, még ne kezdd el kétségbeesetten végighívni a kórházakat, az is lehet, hogy a fürdőkádat találta a legkényelmesebbnek. Egy ilyen csodálatos esemény, még a legkeményebb pasikat is ellágyítja, és elirigyli majd az új apuka boldogságát, ami újabb lépéseket jelenthet a Ti kapcsolatotokban is. Eperhab tipp: élvezd az egyedüllétet! Olvass, mozizz, pedikűrözz vagy rendezd át a gardróbod! És készülj fel rá, hogy másnap pillanatnyi felindulásból a pasid is kedvet kaphat a gyerekvállaláshoz. Ha még nincs itt az ideje, védekezzetek.

6_2.jpg
 

Super bowl döntő van. Hogy miért? Mert ilyenkor mindenki ezt nézi. Mivel Te valószínűleg nem tudod, mi az a Super bowl, és azt sem, hogy minden évben vasárnapi napra datálódik az esemény, meg kell értened a helyzet súlyát. Ha a kapcsolatotok egyébként is rendben van, ne aggódj nagyon, valószínűleg csak felönt a garatra a csapattal a Gozsdu udvarban, mert túl sokat porszívózol. Eperhab tipp: vesd be a biztos fegyvert, este 7 körül küldj magadról egy szuperszexi képet, “Go Baltimore Ravens” kommenttel, ezzel nemcsak egy kis egészséges lelkiismeret-furdalást keltesz benne, de egész este megöli majd a vágy, hogy veled lehessen.

 4_2.jpg

 

További férfi női-téma az Eperhab Facebook oldalán!