Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előrejelzés a 2014-es tavaszi hajtrendekről: természetes, ombre és rozé színek

2014. január 29. - Eperhab

Mint minden évben, idén tavasszal is a természetesség lesz a jelszó. Ahogy sminktrendekben, úgy a hajszínekben is a lágyabb, naturálisabb árnyalatok kerülnek majd előtérbe.

A harsány színek és az éles, szögletes formák helyét idén a pasztell és natúr árnyalatok, valamint a kócosabb, szél borzolta frizurák veszik át. Jó hír a lustaságoknak és a notórius későknek: nem kell reggelente órákat eltöltenünk azzal, hogy erőszakkal kivasaljuk a természetes hullámokat. Elég, ha szárításnál körkefével megemeljük a hajunk tövét, és hagyjuk, hogy természetes tincseink bohókásan omoljanak a vállunkra.

“Ha hajunk formája mégis éles, és ezen nem is szeretnénk változtatni, akkor is tartsuk szem előtt a természetességet, és kerüljük a merev hatást. A széles melír továbbra sem szerencsés választás, kérjünk inkább vékony, satírszerű árnyalást, natúr alapszínnel kombinálva.” – tanácsolja Huszka Petra, a Huszka Hair vezető haj stylistja.

ombre.jpg

2014-ben sem kell lemondanunk az ombre fürtökről, hiszen a "napszívta” hajszín mindig is divatos volt. Ha az ombre színátmenetet egy, maximum két színmélység világosításával valósítjuk meg, trendi és meglepően természetes hatást érhetünk el. Használjunk pasztellszíneket, a világosítást pedig csak a hajvégeken alkalmazzuk, vagy egészen a tőtől pár centire kezdjük el, semmiképpen sem fele-fele arányban. A nagyon világos hajnál is mutatós, ha a töve egy kicsivel sötétebb, pasztell árnyalatú. Az élénk színek kedvelőinek Petra 2014-ben a mélyvöröset és a rozé színt ajánlja, ami hangsúlyozza, és kiemeli a nőiességet.

További tippekért kövesd a Huszka Hairt és az Eperhabot a Facebookon!