Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szemöldöktetoválás kicsit másként

2014. február 05. - Eperhab

Szemöldököd íve, vastagsága és színe nem csak esztétikai jelentőséggel bír, a személyiségedről is sokat elárul. Amellett, hogy keretet ad az arcodnak, meghatározza a karaktered is. Jelentősége tehát nagyobb, mint gondolnád: ívének megváltoztatásával akár más személyiséggé is válhatsz a külvilág szemében.

A nők már az ókori Egyiptomban is változtattak szemöldökük ívén és vastagságán, Nofretete szemöldöke már-már ikonikusnak mondható. Az 1900-as évektől a divatvilág és a szépségipar fejlődésének köszönhetően a szemöldök trendek is évről évre formálódtak. Míg az 1920-as években a vékonyra szedett szemöldök volt a divat, napjainkban a vastagabb, buja fazon hódít.

szemöldök 2.png

 

A divatirányzatok, stílusváltások és ezzel együtt az aktuális szemöldök trendek persze nem minden esetben tettek jót a szépségnek (és itt most nem Madonna nyolcvanas évekbeli bozontos fazonjára gondolunk): sok nő követte el azt a hibát, hogy egy rossz szedési technikával elrontotta szemöldökének formáját, sőt akár el is tüntette azt. A jó hír, hogy ilyen esetben sem kell pánikba esni: ma már létezik egy tartós megoldás, a tetoválás, és most ne az évekkel ezelőtti „rajzolt” vonalakra gondoljunk. A tetovált szemöldökök többféle eljárással készülhetnek, de napjainkban már a szálas-és a 3D technika hódít.

 

„A szálas technika esetében a meglévő szemöldököt szálak behúzásával töltjük ki. Ez az eljárás azoknak javasolt, akiknek van valamennyi saját szemöldökük, azonban nagyon hiányos, esetleg a formája nem tökéletes. Azoknál a hölgyeknél, akiknek az évek során teljesen kikopott a szemöldökük, a 3D technika segítségével tökéletes, természetes eredményeket érhetünk el. Ebben az esetben is szálakat húzunk, de többféle tűvel, és többféle pigment árnyalatokkal dolgozunk.” – avat be minket az eljárás rejtelmeibe Szőllösi Katinka, a Revital Szépségközpont kozmetikusa és tulajdonosa.”

 

Fontos, hogy mindenképpen professzionális géppel dolgozó szakemberhez forduljunk, hiszen nem minden eszköz alkalmas a tökéletes kivitelezésre. A sminktetoválásnál mindig érdemes megjegyezni azt, hogy testbarát pigmentekkel készülnek, és körülbelül 2, de maximum 3 évig maradnak meg a bőrben. Ez fontos feltétele annak, hogy az idő előrehaladtával a tetoválás mindig megújítható legyen, és életkorunknak megfelelően szolgálja arcunk optikai fiatalítását.

 

Ha kedvet kaptál a természetes sminktetoválásokhoz, további információkért látogass el a Revital Facebook oldalára, és fordulj Katinkához bizalommal.

 

Még több szépségápolási tanácsért, női témákért lájkold az Eperhab Facebook oldalát!

szemöldökök1_1.bmpszemöldökök2.bmp