Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vicces alsógatya helyett traktortúra, avagy 5 ajándék, aminek tényleg örülne a pasid!

2014. március 11. - Eperhab

A férfiak – bármit is mondanak erről – ugyanúgy vágynak az ötletes ajándékokra, mint a nők, de elvárásaiknak sokszor nehezebb megfelelni. Nálunk a virággal biztosan nem lehet mellényúlni, de képzeljük el mit szólnának ők, ha átnyújtatnánk egy csokor rózsát.  A csíkos póló, a vicces alsógatya és a parfüm egy idő után lejárt lemez. Összeírtunk Nektek 5 klisémentes, extrém megoldást, amivel garantáltan leveszitek a pasitokat a lábukról, és nem is veritek magatokat eget rengető költségekbe.

Vidéki kirándulás, avagy pattanjunk fel a traktorra

Először furcsának tűnhet, de izgalmas ajándék elvinni a párotokat egy vidéki traktorvezetésre, pláne, ha az illető oda van a járgányokért. Emellett persze kirándulni és romantikázni is lehet egy jót. Az egészen biztos, hogy egy vidám, maradandó élménnyel lesztek gazdagabbak.

bloghoz_traktor.jpg

Varázsszőnyeg Jázmin módra

Előfordulhat, hogy mostanában többször hallottatok a lebegő szélcsatornáról, hiszen kezd egyre népszerűbbé válni ez az extrém programlehetőség. Sokan például a tandem ugrás előtt igyekeznek így megbarátkozni a szabadeséssel,de önmagában is hatalmas élménynek tűnik. Az biztos, hogy ezzel a programmal magatoknak is felejthetetlen élményeket szerezhettek, és nem utolsó sorban a Ti ajándékotok lesz a legkülönlegesebb.              

szélcsatorna_blog.jpg

A budaörsi akcióhős

Sokan szeretnének repülőgépet vagy a helikoptert vezetni, létezik azonban egy biztonságosabb megoldás, amivel átélhetitek a repülés élményét. Irány Budaörs: lepjétek meg a párotokat, és pattanjatok be a helikopter szimulátorba! Az biztos, hogy ezt az ajándékot nehéz lesz überelni.

helikopter.jpg

Bruce Willis bőrébe bújva

Béreljétek ki egy órára egy egész mozi termet! A pasitok garantáltan imádni fogja, ha a kedvenc Playstation játékával ajándékozzátok meg, amit ráadásul egy hatalmas mozivásznon keresztül élhet át. Ha pedig ehhez még Ti is társultok, biztos, hogy a közös mókázás emlékezetes élmény marad mindkettőtök számára.                    

bloghoz.jpg

Akciófilm élőben

Egyre népszerűbb stressz levezető programnak számít a lövészet, ami mind a férfiak, mind a nők érdeklődését felkeltheti. Szerintünk az egyik legvagányabb ajándék, ha elviszitek a párotokat egy pisztolyos élménylövészetre, Budakeszire. Ha pedig Ti is kedvet kaptok hozzá, ne fogjátok vissza magatokat: az akciófilmek is mindig szerelmi történetbe vannak beleágyazva…

pisztoly_eperabblog.jpg

Ha szívesen szemezgetnétek még az extrém programlehetőségekből, az alábbi oldalakon még többet találtok: http://www.meglepkek.hu/index.php; http://www.nagynap.hu/index.html.