Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tehetség és sárm: az 5 legvonzóbb magyar színész

2014. április 01. - Eperhab

Múlt héten volt a Színházi Világnap, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, elöntötték az internetet a programajánlók, mintha csak egy nap lenne az évben, amikor népszerűsíteni kell a kultúrát. Mi úgy látjuk, a magyar színházak az év minden napján megérdemelnek egy kis hírverést, és nemcsak a zseniális darabok, a kiváló rendezők, a sokszor lélegzetelállító alakítások és a kreatív díszlettervezők miatt. Mi azért is szeretünk színházba járni, mert el vagyunk kényeztetve olyan férfiszínészekkel, akiknél a tehetség egy nagy adag sármmal párosul. Legeltessük együtt a szemünket az öt legcsinosabb előadóművészen.

 

5. helyezett: Száraz Dénes

Ötödik helyezettünk évekig játszott a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, hírnevét mégis egy reklámfilmnek köszönheti. A Jóban Rosszban sorozatban Tamás Atyából lett mintaférj, ami nem csoda, hiszen végtelenül sármos, és olyannyira szimpatikus karaktert alakít, hogy visszakövetelték a nézők, amikor kiírták a sorozatból. És milyen jól tették: őt valóban érdemes bámulni a TV képernyőjén keresztül is. És nem csak színészi játéka miatt…

szaraz_denes_2010_09.jpg

4. helyezett: Hevér Gábor

Gábor nem egy hagyományos értelemben vett szívtipró. Ő leginkább a hangjával és egyéniségével varázsolt el bennünket. Számos magyar filmben szerepelt, mint például az SOS szerelem, amiben a kissé szórakozott kollegát alakította. Emellett Leonardo DiCaprio és Johnny Depp női szíveket meglágyító magyar hangjaként ismerjük, és láthatóan nem csak orgánuma, de a mosolya sem elhanyagolható. Hiába a sok balek szerep, mi így is - úgy is felfigyeltünk arra a huncut tekintetre…

hevér.jpg

 3. helyezett: Fenyő Iván

Fenyő Iván neve cseppet sem ismeretlen számunkra, hiszen számos filmben játszott főszerepet, sőt még Sam Mendes amerikai filmrendező egyik alkotásában, a Bőrnyakúakban is szerepelt. Láthattuk már a tipikus bunkó szerepében, sőt sármos forradalmárként is Dobó Kata oldalán, amitől még irigyebbek lettünk a gyönyörű színésznőre. Érdekesség róla, hogy Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdiójában kezdett, majd 2003-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahol diplomamunkáját Sir Anthony Hopkins munkásságából írta. A rendkívül izgalmas és sokszínű színészt legtöbbet a Katona József Színház színpadán láthattuk, jelenleg azonban szabadúszóként éli világát.

fenyoivan_cikk.jpg

 2. helyezett: Gesztesi Máté

Legfiatalabb versenyzőnket leginkább a magyar Carter dokiként emlegethetjük. A különbség, hogy neki talán még jobban áll az a bizonyos fehér köpeny. Máté a magyar Shrek, azaz Gesztesi Károly fia, és leginkább a fentebb említett Jóban Rosszban sorozatból ismerjük. Nemcsak tehetséget, hanem férfias sármot is örökölt édesapjától, ezért mi sem tudtunk elmenni eddigi munkássága és kedves jelleme mellett. A játéka és egyéb szereplései is szimpatikusak számunkra, úgyhogy reméljük, sokat láthatjuk még az ifjú reménységet, fehér köpenyben vagy éppen anélkül.

gesztesi.jpg

 1. helyezett: Nagy Ervin

A 37 éves Nagy Ervin könnyedén letagadhatná korát. Persze ha eddigi szerepléseit nézzük talán mégsem, hiszen színházi főszerepek mellett a kamerák előtt is számos alkalommal megmutatta tehetségét. A kaméleon főszerepében például óriásit alakított. Nem véletlenül kapta meg 2012-ben a Jászai Mari-díjat. Manapság leginkább a Katona József Színház színpadán láthatjuk, olyan szerepekben, mint Szergej Szaranov őrnagy, vagy Csepurnoj a Fényevőkben. Irány a jegypénztár, őt magát, az idomait és színészi játékát is érdemes megnézni! 

nagye.jpg