Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gyümölcsdömping önmagában nem elég - Szépségtippek fürdőszoba módra a Magnóliák műhelyétől

2014. április 08. - Eperhab

A tavasz a méregtelenítő kúrák ideje. Nap mint nap új tippekkel árasztanak el bennünket arról, hogyan hozhatjuk egyensúlyba szervezetünket, és mivel készülhetünk fel az újrakezdésre. De vajon elegendő, ha pusztán az étkezésünkre figyelünk oda? Távolról sem.

Az egészséges táplálkozás, a tisztítókúrák váltogatása csak részben jelent megoldást. A teljes életmódváltáshoz nem csak az étrendünket, hanem fürdőszoba kellékeinket is gondosan kell megválogatnunk. Vegyük például az alapozót, amit az arcunkra kenünk. Nem mindegy hogy egy kence által milyen anyagokat juttatunk a szervezetünkbe. A kenőcsök ugyanis a bőrön át felszívódnak és így nem csak helyileg hathatnak. A káposzta kapszula, C-vitamin és egyéb bogyók mellé dobjunk be a kosárba egy fényvédővel gazdagított krémet is, vagy a jól megszokott kencék helyett használjunk házi készítésű alapozót! Az alábbi oldalon például van lehetőség jelentkezni kencekészítő tanfolyamra: http://www.magnoliak.hu/.

cream 2.jpg

Ha pedig a bolt polcairól válogatunk, figyeljünk oda, hogy vitaminokkal és fényvédővel gazdagított termékeket válasszunk, hogy az esztétikai mellett a védő és ápoló hatást is kiélvezhessük.

cream 1.jpg

A tavaszi nagytakarítás tehát ne csak a szekrények leporolását, ablakpucolást, és étrendváltoztatást jelentsen, hanem kozmetikumaink háza táján is végezzünk tisztogatást! Válasszuk mindenből az egészségesebbet, és ne felejtsük el, hogy a lényeg a részletekben rejlik.

Ha kíváncsiak vagytok az alapanyagok rövid leírására és veszélyességi besorolására is, a http://kremmania.hu/ a Ti helyetek!