Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

15 tipp az első randihoz – 3. rész

3x5 szabály, amit mindenképpen tarts be az első randin

2014. június 10. - Eperhab

Az első randi a filmekben mindig tökéletes és rózsaszín, a valóság azonban ennél sokkal kiábrándítóbb tud lenni. Persze minden azon múlik, hogy mi mennyire vesszük komolyan a helyzetet és önmagunkat. Csak lazán: háromrészes sorozatunkban összesen 15 olyan szabályt mutatunk, amiket érdemes betartani az első találkán!

A harmadik, azaz utolsó alkalommal elmondjuk, hogy viselkedj az étteremben és hogyan alakítsd az este hátralévő részét…

A sorozat első részét <IDE>, a második részét pedig <IDE KATTINVA> találod!

susie.jpg

  1. Ha egy étteremben kötnétek ki, és tőled kérdezi először a pincér, kérsz-e a hagymát az ételedbe – például a Vapianóban ilyen könnyen előfordulhat – válaszold azt, hogy igen, de csak egy keveset. Így nem predesztinálod előre a csókot, de nem is zárod ki teljesen.
  2. Amikor fizetni készül, Te is vedd elő a pénztárcádat és jelezd, hogy beszállnál a „buliba”. Ha igazi férfiról van szó, nem fogja engedni, hogy kiegészítsd a számlát az első randin.
  3. Ha igazán tetszik a fiú, szex ki van zárva az első randin! Később annál jobb lesz, amikor beteljesülnek a dolgok.
  4. Ha egyéjszakás kalandra vágysz, akkor hajrá, de semmiképpen se feledkezzetek meg a védekezésről! Tudjátok: fő a biztonság!
  5. Az utolsó szabály, hogy nincsenek szabályok. Ha igazán kellesz egy pasinak, minden követ megmozgat, hogy megkapjon téged. Ne agyalj, ha esetleg nem hív, ne keress helyette is kifogásokat (mint például biztos ellopták a mobilját vagy nincs ideje e-mailt írni): ha beléd esett, keresni fog. Ha pedig nem hív, egész biztosan nem Ő az igazi: lépj túl rajta és adj esélyt másoknak! Persze reméljük, hogy inkább az előbbi válik majd valóra…