Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy szoknya, egy nadrág - Avagy hogyan legyünk egyszerre dögös nők és elismert, szakértő munkatársak?

2014. július 01. - Eperhab

Bár sokat változott a világ, egy nőnek még mindig nehezebb karriert csinálni, mint egy férfinak. Ebben szerepet játszanak párhuzamos szerepeink és az előítéletek is. A gyerekvállalással akár évekre kiesünk a munkából (ezért is fontos a tudatos családtervezés), de a sztereotípiák már a kezdetektől korlátokat szabhatnak. Hogy a megjelenésünk okán ne érjen bennünket hátrányos megkülönböztetés, alaposan át kell gondolnunk, hogy mit viseljünk az irodában, illetve hogy mit vegyünk fel egy tárgyalásra vagy hivatalos találkozóra. Íme, néhány tipp, hogyan maradjunk nőiesek és egyben tekintélyt sugárzó munkatársak is.

Kényelem és egyéniség

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy a siker alapvetően nem a ruhánkon, a hajviseletünkön vagy a kiegészítőkön, hanem a teljesítményünkön múlik. Az elsődleges szempont tehát, hogy olyan öltözéket viseljünk, amiben jól érezzünk magunkat, és amelyben nem feszengünk – így ez a faktor nem zavarhat minket a munkában.

Emellett az is lényeges, hogy a ruha, amit viselünk, tükrözze az egyéniségünket. A munkahelyen a saját brandünket is építenünk kell. Ehhez pedig fontos, hogy képesek legyünk felvállalni a személyiségünket. Legyen a mottónk: merj hű lenni önmagadhoz, és ne csak a tudásodat, hanem az egyéniségedet is add el!

Az alábbi ruhadarabokat ITT megtalálod.

mango_fb (4).jpg

Igényesség és harmónia

Való igaz a mondás, miszerint a siker érdekében sikerességet kell sugároznunk. Az azonban korántsem igaz, hogy ehhez a legdrágább ruhadarabokra van szükségünk! A lényeg, hogy a külsőnk igényes legyen. Viseletünk legyen mindig tiszta és frissen vasalt, és az is fontos, hogy minden körülmények között betartsuk a hármas szabályt: egyszerre maximum három színt viseljünk (és ha lehet, azok közül az egyik legyen domináns)!

Amennyiben ezeket a tanácsokat megfogadjuk, teljesen mindegy, milyen márkát viselünk: a szolid elegancia minden körülmények között nyerő választás!

Íme néhány szett, amit ITT megtalálsz!

blog2_1.jpg

Nőiesség és tekintély

A legnehezebb talán az, hogy egyszerre legyünk nőiesek és tekintélyt követelő munkatársak is. Az alábbi tanácsok segítenek ezt a kombinációt megvalósítani.

1. Merjünk szoknyát hordani! Önmagában a szoknya viselésétől nem leszünk kihívóak. A lényeg, hogy a rövid (térd felett érő) minit szigorúan zárt felsővel, és - amennyiben nem egy hivatalos találkozón veszünk részt - lapos talpú cipővel viseljük!

2. A nadrág is lehet nőies! Ha a nadrág mellett tesszük le a voksunkat, vegyünk hozzá minimálisan dekoltált blúzt vagy magas sarkút – így megőrizzük a nőiességünket is.

3. Az öv csodákra képes! Ha hosszabb, zárt ruhát viselünk, esetleg hosszú nadrágot blézerrel, vegyünk hozzá derékövet! A homokóra alak minden esetben a klasszikus nőiességet hangsúlyozza. 

4. A legutolsó szabály nagyon egyszerű: soha ne viseljünk túl sok (kettőnél több) kiegészítőt: egy gyöngy fülbevaló és egy szolid karóra bőven elég.

Az alábbi ruhadarabokat ITT megtalálod.

3_5.jpg