Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ami lámpaoltás után történik, avagy: hogyan élesszük újra a szenvedélyt egy ellaposodott kapcsolatban?

2014. július 10. - Eperhab

Természetes, hogy ha régóta együtt vagyunk a párunkkal, könnyen ellaposodik a kapcsolatunk. A megoldást azonban nem a szakításban vagy a beletörődésben kell keresnünk, ellenkezőleg: egy párkapcsolat állandó energia-befektetéssel jár és kőkemény közös munka az alapja. Összeírtunk Nektek néhány tanácsot, hogyan tartsátok életben a lángot.

 

Az új péntek

Amióta világ a világ, számos dal és irodalmi mű szól a szerelem elmúlásáról. Minden kapcsolatban eljön az az időszak, amikor lankad a szenvedély és átveszi az uralmat a megszokás.

Mit lehet tenni ellene?

Randizzatok rendszeresen! A találkozók nem kell, hogy véget érjenek az után, hogy kapcsolatban vagytok, sőt: hetente egyszer menjetek klasszikus (becsengetős-kiöltözős) randevúra! Nincsenek kifogások (például időpont a kozmetikusnál, vagy fontos meccs a haverokkal), ez az este csak a tiétek! Nem kötelező az étteremben ülnötök gyertyafényben: egy hosszú séta, egy mozi, vagy egy piknik is megteszi. A lényeg, hogy néha válasszatok más programot a kanapé és az esti műsor helyett, és legyetek újra olyanok, mint akik még csak ismerkednek a másikkal. Higgyétek el: nem is gondolnátok, mennyi mindent nem tudtok még a másikról!

A távolság megszépít

Töltsetek egy kis időt külön is! Néha kifejezetten jót tesz a kapcsolatnak az, ha érezzük a másik hiányát. Számos romantikus regényben és filmben láthattuk, ahogyan a távolság életben tartja a lángot két ember között. Támasszátok fel Ti is ily módon a romantikát!

Hogyan? Szervezz bátran esti programokat a barátnőiddel, menjetek el táncolni, koktélozni, vagy amihez kedvetek van. Higgyétek el: ha nincs mellettetek a másik akár csak egy este erejéig is, érezni fogjátok a hiányát, a viszontlátás pedig annál szenvedélyesebb lesz. J

Tartsd lazán a pórázt!

„Ne akard birtokolni a másikat! Szeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni.” (Márai Sándor)

Márai már évtizedekkel ezelőtt megfogalmazta a legfontosabb szabályt, amely meghatározza a kapcsolatokat: soha ne akarjuk birtokolni a másikat! Ha a párod focimeccset szeretne nézni a haverjaival, hagyd, hadd menjen - arról nem is beszélve, hogy néha kifejezetten jól jön egy szabad este a női dolgokra. Az pedig csak jót tesz a kapcsolatnak, ha a nő és a férfi is megéli a különböző társadalmi szerepeket.

Felfedező túra a másik térfelén

A párkapcsolatok egyik alappillére a szexualitás. A barátnőkkel és ismerősökkel bármilyen témáról beszélgethetsz, szenvedélyt és lángolást azonban csak egy valaki nyújthat számodra: a párod. Vegyél egy kihívóbb ruhát, szép fehérneműt és csábítsd el őt újra! Legyetek merészek: használjátok ki, hogy ismeritek a másik minden porcikáját; próbáljatok ki olyan játékokat és helyszíneket, amelyekre eddig még nem volt példa. A védekezésre azért továbbra is figyeljetek oda!

Lépjetek ki a négy fal közül is és menjetek el együtt szórakozni: pár pohár bor könnyedén feléleszti az első randevús élményeket és segít levetkőzni az idő során ránk ragadt gátlásokat is (pláne, amikor a „bikini body” már nem is annyira tökéletes). Azzal ne törődjetek, hogy a másnapok egy kicsit jobban megviselnek titeket, mint régen, hiszen kit érdekel egy kis fejfájás, ha együtt tölthettek egy igazán különleges estét. Ne feledjétek: nem kell törvényszerűen beleszürkülnünk a hosszú kapcsolatokba.

Az alábbi ruhadarabokat ITT és ITT megtaláljátok.

eperhab_szett.jpg