Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Soha ne rivalizálj egy menyasszonnyal!

2014. július 16. - Eperhab

A nyár nemcsak a strandolás és bulizás ideje, hanem az esküvőké is. Ha először vagyunk hivatalosak ilyen eseményre, gondot okozhat kitalálni, vajon miben jelenjünk meg a jeles eseményen. Hogy megkönnyítsük a ruhakeresést, mutatunk Nektek néhány alapszabályt, amik segítenek eligazodni az esküvői dresszkódon.

 

Fekete-fehér, igen-nem

A kényelmi szempontok mellett alapszabály, hogy nem viselünk fekete vagy fehér ruhát egy esküvőn, a menyecskeruha miatt pedig a piros is kevésbé ajánlott. Válasszunk inkább pasztell vagy élénk színű ruhadarabokat – a virágmintás darabok például tökéletesek erre az alkalomra. A lényeg, hogy ne akarjuk túlragyogni a menyasszonyt - ez most az ő ”nagy napja”.

Szexi vagy nem szexi?

A ruha fazonja sem elhanyagolható szempont: bár nincsenek kifejezetten tiltott dolgok, az egyházi szertartáson nem illik pántnélküli vagy „spagetti” pántos szettben megjelenni. Indulásnál kössünk a táskánkra egy kendőt, amit a vállunkra teríthetünk, vagy ha tudjuk, hogy este hűvösebb lesz, vegyünk ruhánkra blézert, esetleg bolerót.

Hamupipőke esete

A cipőválasztás az egyik legfontosabb kérdés, ha esküvőről van szó: ki szeretné egy tűsarkúban végigropni az éjszakát?! A szertartáson és a vacsorán természetesen magas sarkú ajánlott, azért nem kell reggelig satuba szorított lábbal szenvedni. Tegyünk a táskánkba egy balerina cipőt és máris elgördült az akadály a hajnalig tartó táncolás elől.

Papagáj szindróma

Bár olyan szabály nem létezik, amely kimondaná, hogy nem szabad színes ruhában érkezni egy esküvőre, azért nem árt, ha egy kicsit visszafogjuk magunkat. A kiegészítők bűvös szabálya (ne viseljünk kettőnél többet) ilyenkor is ér, a túlzottan kihívó ruhák pedig kizárva. Az alábbi szettek az arany középutat képviselik.

1_6.jpg

2_5.jpg

A fenti ruhadarabokat ITT, ITT és ITT megtaláljátok.