Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit tegyünk, ha kihűlt az ágy? - 5 tipp a szenvedély felélesztéséhez

2014. július 29. - Eperhab

Nem létezik olyan kapcsolat, amely éveken át ugyanazon a hőfokon ég. Az együtt töltött idő során előfordulhatnak hullámvölgyek is, mikor a hangsúlyok eltolódnak, és egy kiadós alvást többre értékelünk egy szenvedélyes pillanatnál. Az is előfordulhat, hogy párunkra úgy kezdünk tekinteni, mint egy szívünknek kedves, régi bútordarabra: ugyan nem szívesen szabadulnánk meg tőle, de már nem jut eszünkbe minden percben – pláne az, hogy összebújjunk vele…

Eljöhet az az idő, mikor ráeszmélünk, hogy már csak megszokásból alszunk párunkkal egy ágyban, mikor számolni kezdjük az utolsó együttlét óta eltelt időt, és napról napra egyre elkeseredettebbé válunk. Eleinte még próbálkozunk a kezdeményezéssel, de egy-két alkalom után ezzel is felhagyunk. Majd elkezdünk teóriákat gyártani az intimitás hiányának okáról. Például azt hisszük szeretője van, vagy, hogy már nem tart minket kívánatosnak, esetleg azt, hogy már nem szeret. Ezen a ponton nagyon fontos megállj parancsolni elszabadult fantáziánknak. 

Új kép (3)_1.png

Íme néhány tipp, amelyekkel véget vethetünk a fagyos időszaknak, és újra szenvedéllyel tölthetjük meg a hálószobát:

  •  A fizikai vágyfokozók helyett, először gondolkodjunk el, hogy mi lehet a probléma valódi oka: próbáljunk rájönni, hogy mikor tűnt el a szenvedély, és milyen esemény váltotta ki a jelen állapotot. Bár a szexről beszélgetni még a legjobb párkapcsolatban sem egyszerű, de a párunkkal való kommunikáció elengedhetetlen a probléma megoldásához.
  • A férfi büszkeség nagyon sérülékeny. Előfordulhat, hogy a múltban történt visszautasításaink miatt veszítette el a bátorságát a kezdeményezéshez. Ilyenkor ideiglenesen mi is átvehetjük az irányítást, míg a probléma megoldódik.
  • Teremtsd meg a megfelelő hangulatot! Készíts párodnak egy meghitt gyertyafényes vacsorát, bókolj neki, ebből ő is érteni fogja a célod. A szép szavak növelik az intimitást, szorosabbra fűzik az egymáshoz tartozás érzését.
  • Fontos, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. Ha önmagadnak nem tetszel, hogy várhatod ezt el a párodtól? A testeddel való elégedettség elengedhetetlen ahhoz, hogy szex közben el tudjatok lazulni..
  • Ahhoz, hogy párunk újra vágyakozva nézzen ránk, elég lehet az érintések számának fokozása a mindennapjainkban: érj hozzá véletlenül mikor elsétálsz mellette, vagy étkezés közben a lábaddal simíts végig az övén az asztal alatt. Nem szabad, hogy a házas életünk csak a hálószobára korlátozódjon, az előjátékot már reggel elkezdhetjük, és akár egész napon át tarthat.

A legfontosabb tanács, hogy ne törődjünk bele a helyzetbe! Bár egy párkapcsolat fenntartása nem mindig egyszerű, néha csak ilyen apróságokon múlik, hogy párunkkal újra egymásra találjunk az ágyban is.