Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balhés exek és munkahelyi gondok? Vigyázz, hogyan ismerkedsz! - 5 tipp, hogyan csábítsuk el a kiszemelt férfit

2014. augusztus 26. - Eperhab

Lélegzetelállító ruha, káprázatos smink, kényelmes, de csinos cipő, és már indulhattok is a barátnőitekkel szórakozni. De egy valami, azaz valaki még hiányzik a tökéletes éjszakához: egy férfi. A kiszemeltünk azonban nem hullik csak úgy az ölünkbe - ahhoz, hogy elcsábítsuk, be kell vetni néhány női fortélyt. E heti blogposztunkban az ismerkedéshez adunk nektek tippeket!

Új kép (10).png

  1. "Vadászatra" indulsz? Vidd magaddal a barátnőidet is! Az ellazuláshoz szükség van a társaságra, de figyelj oda, hogy ne legyetek túl sokan, mert egy szingli horda könnyen elijesztheti a kevésbé rámenős, de azért nagyon is használható férfiakat. A háromfős női csoport az optimális, így amíg te ismerkedsz valakivel, a barátnőid sem maradnak egyedül.
  2. Lepd meg a kiszemeltet! A pasik nagy része úgy kalkulál, hogy egy szórakozóhelyen minden italt fizetni kell. Ha egy szimpatikus férfi meghívással indítja az ismerkedést, ragaszkodj hozzá, hogy a következő kört te fizeted. Ettől lazábbnak és bevállalósabbnak tűnsz, ráadásul időt nyersz.
  3. Mosolyogj! A jéghercegnőket senki sem kedveli… Légy derűs és mosolyogj sokat, hiszen ezzel azt üzened: nyitott vagy mások társaságára. Nincs az a férfi, akit egy őszinte mosollyal ne lehetne levenni a lábáról, nem hiába ez a nők leghatásosabb fegyvere.
  4. Ha tetszik a pasi, ne kéresd magad, küldj jeleket! Ha már megvan a kiszemelted, nincs is más dolgod, mint felvenni vele a szemkontaktust. Ha találkozik a tekintetetek, nézz rá egy röpke pillanatig, szendén süsd le a szemed, majd jöhet egy szégyenlős mosoly, és a férfi már is veszi a lapot. De semmi esetben ne fordítsd el a fejed, mert azt visszautasításnak értelmezheti.
  5. Csak pozitívan! Amikor beszélgetésre kerül a sor, figyelj arra, hogy a legpozitívabb éned vedd elő. Felejtsd el a megszokott panaszkodást, kerüld el az olyan mondatokat, mint: „Milyen hangos a zene”, „Nem bírom ezt a nagy tömeget”, „Nézd, milyen idétlenül néz ki az a nő”. Senkinek nem imponál, ha csak a negatívum árad belőled. A balhés exek és a munkahelyi gondok is tabutémának számítanak az első (de még a második) alkalom során!

Légy optimista: készülj fel minden eshetőségre, hisz ki tudja, hogyan folytatódik majd számotokra az este! Ha biztosra akarsz menni és nem görcsölni azon, hogy vajon bevetted-e aznap a tablettát, válassz olyan módszert, ami hosszabb távra szól! Részleteket a http://www.fogamzasgatlas.hu/fogamzasgatlas-havi-1x/ oldalon találsz, kérdéseiddel pedig fordulj dr. Varga Horgosi Ágneshez az alábbi linkre kattintva: http://fogamzasgatlas.hu/hu/fogamzasgatlas/online-doki.