Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hol késik a herceged? – 1. rész

2014. szeptember 23. - Eperhab

Már nagyon közel jársz a harmadik X-hez (vagy talán már be is töltötted a harmincat), de még mindig szingli vagy? Úgy érzed, hogy veled van a gond, hiszen a barátnőid többségének már családja van? Ha igen kövesd nyomon kétrészes sorozatunkat, amiben tanácsokkal látunk el. Első alkalommal azokról a hibákról olvashatsz, amit ilyen helyzetben el lehet követni.

Mindenki megérdemel maga mellé egy Mr. Biget. Ha nem követed el többé az alábbi hibákat, te is közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy rátalálj.

carrie.jpg

1. Bár igaz, hogy szinglinek lenni néha jó, és ilyenkor „megerősödhetsz”, „foglalkozhatsz egy kicsit magaddal”, de hosszú távon nem kifizetődő dolog, hisz egyre csak nehezebb lesz párt találnod magadnak. Felejtsd el a „ha nincs pasi, nincs probléma” közhelyet és azt is, hogy azért nincs pasid, mert egy független nő vagy, akinek egy férfi sem parancsolhat. Az identitásod ugyanúgy megőrizheted egy párkapcsolatban is, és ha a karrieren kívül másra nem koncentrálsz, van egy rossz hírünk: az nem vár majd vacsorával otthon az őszi-téli estéken…

2. Ne ess át a ló túloldalára: ne vadászd megszállottan a férfiakat! Még a leginkább kívülálló személyeknek is feltűnik, ha minden lépéseddel görcsösen ráakaszkodsz valakire és ezzel mindenkit elijesztesz. Légy tehát egyszerre türelemmel és résen is!

3. Bár az egyetem után úgy gondolod, az a legfontosabb, hogy a munkában jól teljesíts, és emiatt gyakran túlórázol, ne felejtsd el, hogy közben elszalad melletted az élet. Ha az estéket az irodában és nem a barátnőiddel moziban vagy egy étteremben töltöd, esélyét sem adod annak, hogy valaki rád találjon – hacsak nem valamelyik szintén sztahanovista kollégád az. Add meg tehát a lehetőséged arra, hogy egyáltalán rád találjon egy férfi!

4. Az egyik legszomorúbb dolog, amikor valaki kijelenti: ő már túl öreg az ismerkedéshez. Ez olyan, mintha magáról az életről mondanál le, így gondold át kétszer, mielőtt egy ilyen mondat elhagyja a szádat. Legyél viszont reális is: minden típusú pasinak megvan a maga ideálja, ezért – bár az ellentétek vonzzák egymást – a laza csávók nem fognak irodista szürke egerekkel randevúzni. Sok nő kerül abba az ördögi körbe, hogy bár szeretne találni valakit, a kudarcok miatt csökken az önbizalma, ami még jobban megnehezíti az ismerkedést, és ez újabb kudarcokat szül. Ilyenkor nagyon fontos a kitartás. Ne add fel!