Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexi nyaralás? Így biztosan jól sikerül!

2015. július 02. - Eperhab

Nagy pillanat, amikor először utazunk el nyaralni a párunkkal, és a nagy izgalomban gyakran felejtünk el lényeges dolgokat. Murphy törvényei sajnos a nyaralásra is követnek bennünket, szóval, ha „pasis” nyaralásra készülsz, fusd át a következő tippeket!

Ellenőrizz! Indulás előtt néhány nappal bizonyosodj meg róla, hogy biztosan jó-e rád a bikinid, nincs-e kiszakadva a kedvenc nyári ruhád, és ne felejts el a tavalyi naptejed helyett újat venni!

Vész esetére mindig legyen nálad fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő gyógyszer, bőrfertőtlenítő oldat, illetve ha messzire mentek, tegyél be egy széntablettát is – az ismeretlen tájak ételei gyakran okoznak galibát az edzetlen gyomornak. Ha víz mellé mentek, szükség lehet szúnyogriasztóra, és persze nem árt egy tégely bőrnyugtató kenőcs sem napégés esetére. Legyen a táskádban egy üveg ásványvíz is arra az esetre, ha hirtelen kiderül, hogy a csapvíz nem megfelelő minőségű.

Szőrmentén – Ha gyantát vagy epilátort használsz, érdemes a nyaralás előtt pár nappal túlesni a procedúrán, így addigra elmúlik az irritáció. Ha most először lepnéd meg a párodat – pontosabban magadat – egy brazil gyantával, azt legalább egy-másfél héttel korábbra időzítsd be, így ha esetleg nagyon kipattogna vagy begyulladna tőle a bőröd, addigra biztosan begyógyul.

nyaralas.jpg

A csábítás kellékei – Köztudott, hogy nyaralások alatt sokkal többet szexelünk – ennek az oka egyrészt az, hogy ilyenkor „otthon hagyjuk a problémáinkat”, másrészt az idegen helyszín, az izgalmas programok igencsak feltornázzák a libidónkat. Az élményt fokozhatjuk egy új, szexi fehérneművel, vágykeltő masszázsolajakkal, síkosítóval (bővebben: http://eperhab.blog.hu/2015/02/18/sikositsunk_okosan), vagy akár segédeszközökkel is.

Vízparti kalandok – A szabadtéri szex sokak számára izgalmas lehet, ám érdemes számításba venni, hogy ez gyakran csak a filmekben működik. Csak akkor vágjatok bele, ha mindketten teljesen biztosak vagytok benne, és ha esetleg mégsem jönne be, nyugodtan szólj, hogy hagyjátok abba – a lebukásveszély egyeseknek igazi adrenalinbomba, mások viszont feszélyezve érzik magukat ilyen helyzetben. Ha vízben próbálnátok ki, legyetek tekintettel a többi fürdőzőre, és ne a legforgalmasabb partszakaszon, csúcsidőben kezdjetek bele. Az óvszer illetve a spermicidek nem nyújtanak védelmet vízben használva, így csak akkor essetek egymásnak, ha egyéb módon védekeztek – és ekkor is jusson eszetekbe, hogy a nők ilyenkor fokozott fertőzésveszélynek vannak kitéve, így ha fogékonyabb vagy a hüvelyi fertőzésekre, inkább mellőzd az ilyen kalandokat. Ha inkább a vízparton próbálnátok ki, részesítsétek előnyben a füves szakaszokat vagy a stégeket – a homok és az apróbb kavicsok sérüléseket okozhatnak. Bárhol is csináljátok, jusson eszetekbe, hogy a szabadtéri szex közszeméremsértésnek bizonyul, és büntetendő – bár általában nincs belőle gond, ha kifogtok egy prűdebb „nézőt”, vagy egy csapat járőrt, pénzbírság lehet a vége.